Om Malerfirma Buskonline@jyskonlinemedie.dk2021-12-22T11:18:24+00:00

Om Malerfirma Busk

Hos Malerfirma Busk i Brande kan du møde en mindre virksomhed uden stor administration – dog har vi mange års erfaring indenfor malerfaget, og vi står derfor altid klar til at hjælpe med enhver arbejdsopgave indenfor området. Dette kommer vores kunder til gode, da vi både har fornuftige priser og fokus på høj kvalitet. Fleksibilitet findes også højt på prioriteringslisten, og du behøver derfor ikke at tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til malerarbejde. Vi sørger for, at du har den samme kontaktperson gennem hele forløbet, så der ikke opstår forvirring eller misforståelser.

Vores kundekreds er yderst alsidig, da vi både hjælper privatpersoner såvel som erhverv. I vores kundekreds findes der derfor både store og små virksomheder indenfor mange forskellige brancher, mens vi også dækker det meste af landet i forbindelse med private arbejdsopgaver. Der er som sagt ingen arbejdsområder, der er for store eller små, uanset om du har brug for hjælp til tapetsering i din nye frisørsalon, eller om du som dagplejer har brug for en farverig væg i køkkenet.

Hos Malerfirma Busk i Brande går vi heller ikke ned på kvalitet, og vi vægter derfor professionalisme samt kvalitetsmaterialer højt. Vores kunders ønsker er altid i fokus, og det er vigtigt, at man som kunde hos os føler sig tryg og hørt gennem hele forløbet. God service er i højsædet, og vi sørger også for at overholde alle aftaler til punkt og prikke. Rengøring efter enhver afsluttet arbejdsopgave sørger vi også for, så du kan nyde det færdige resultat uden at skulle tænke på også at skulle svinge støvsugeren først.

For os er det vigtigt, at vi altid er opdateret med de nyeste materialer indenfor faget, så vi altid kan tilbyde en tilfredsstillende og optimal løsning i forbindelse med teknikker og arbejde.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, så vender vi retur med et godt tilbud!

=